Over Ons

Meedoen in Voorschoten is een een initiatief van Stichting Senioren Voorschoten (SSV), uitgever van het Seniorenmagazine Voorschoten in samenwerking met Voorschoten Voor Elkaar, de welzijnsinstelling van Voorschoten.

Geschiedenis

Een paar jaar geleden ontstond op de redactie van Seniorenmagazine Voorschoten de behoefte om de vele gepubliceerde activiteiten ook in een moderne digitale agenda beschikbaar te maken. Doelgroep: de senioren van Voorschoten. Ter gelegenheid van het tweede lustrum werd vervolgens als jubileumcadeau een bedrag beschikbaar gesteld voor het bouwen van een website.

Voorschoten Voor Elkaar bleek ook behoefte te hebben aan een digitale agenda. Doelgroep: Voorschotenaren van alle leeftijden. Kortom: de handen werden ineengeslagen met als resultaat deze website.

Doel van de website

Via Meedoen in Voorschoten kunnen sociaal maatschappelijke organisaties in Voorschoten de inwoners van deze gemeente inzicht bieden in alle collectieve activiteiten en bijeenkomsten die voor hen georganiseerd worden. Ook burgerinitiatieven kunnen op de website hun activiteiten publiceren. Kijk hier voor de voorwaarden om te kunnen publiceren.

Meedoen in Voorschoten biedt inwoners, vrijwilligers en professionals een actueel overzicht van het grote aanbod van activiteiten en organisaties die Voorschoten rijk is.

Als bezoeker van deze site kun je op diverse manieren naar activiteiten zoeken: op dag, week, maand, eenmalig of doorlopend, maar ook op thema, zoals op creatief, cultureel, ontspannend of ontmoeten. Heb je hierover nog vragen? Kijk dan op onze veelgestelde vragen pagina of neem contact met ons op.

Wil je ook meedoen?

Kijk dan op de pagina met de voorwaarden om te kunnen publiceren of neem contact met ons op.