Zorgmaatje aan Huis regio Leiden

Zorgmaatje aan Huis regio Leiden vindt het belangrijk om, samen met onze Zorgmaatjes, bij te dragen aan het welbevinden van onze cliënten. Zodat zij zo lang- en zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven wonen op de plek waar zij zich het prettigst voelen. Dit door onze hoge betrokkenheid en persoonlijke aandacht. We zetten betrokken, vriendelijke en betrouwbare Zorgmaatjes in, om de mantelzorger te ontlasten en het leven van de cliënt plezieriger en gemakkelijker te maken.
Wij gaan met u in gesprek, stemmen de gewenste aanvullende mantelzorgbehoefte af en zorgen voor passende ondersteuning.
Onze Zorgmaatjes kiezen bewust voor de rol van aanvullende Mantelzorger. Ze zijn begaan met de cliënten en genieten zelf ook als de cliënt geniet. Onze Zorgmaatjes zijn niet alleen plezierig gezelschap, maar zorgen ook voor begeleid vervoer, verrichten kleine werkzaamheden in huis of doen nog even een snelle boodschap. Zorgmaatjes helpen zo bij de Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen van een cliënt en vergroten de zelfredzaamheid.

Adres

Vierambachtsweg 81
2481KS
Woubrugge
0621668410

Contactpersoon

Kim Baars

Openingstijden

Ma-Vr 09.00 - 17.00
Geen activiteiten gevonden.

In deze periode zijn geen activiteiten gevonden of er zijn nog bepaalde filters actief, zoals datum, locatie, etc. Pas de filters aan of klik linksboven op 'alle filters herstellen'.

.